Registreren nieuwe cursisten

Meldt uzelf en/of uw collega’s aan. De kosten voor de cursus bedragen €295,-* per cursus-deelnemer. U kunt tot 3 cursisten opgeven. Wilt u meer cursisten opgeven vul het formulier dan meerdere keren in of stuur een mailtje met de namen, geboortedata en emailadressen van alle cursisten.

De cursusdeelnemer logt in en volgt de leermodules, waarna hij of zij de vragenmodules invult en doorstuurt. Wanneer alle modules (5) en vragenmodules (5) zijn doorlopen en  70% of meer van de vragen positief beantwoord zijn, dan ontvangt de deelnemer zijn of haar Certificaat Preventiemedewerker.

Deelnemen aan de cursus preventiemedewerker.

Registratie voor de cursus kan via de webshop op www.gevaarlijkestoffen.EU (Nederlandstalig). U ontvangt later een definitieve factuur voor uw administratie. U kunt de betaling handmatig (bankoverschrijving) doen of via i-deal. Geeft u meerdere cursisten op zorg er voor dat u in het notitieveld van het bestelformulier de namen, geboortedata en emailadressen van de deelnemers opgeeft. Na betaling kunt u de cursusbrief direct downloaden. Hierin staat het wachtwoord en de link. Zorg er voor dat u deze cursusbrief zelf doorstuurt naar alle cursusdeelnemers.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us