Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van uw werknemers. Om deze verantwoordelijkheid goed te kunnen dragen, is het aanstellen van een preventiemedewerker van groot belang. Een preventiemedewerker is iemand die zich bezighoudt met het voorkomen en verminderen van werkgerelateerde risico’s en het bevorderen van een gezonde en veilige werkomgeving.

Bij SafetyNet Nederland bieden wij de E-learning Preventiemedewerker aan. Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die de rol van preventiemedewerker vervult of gaat vervullen. In deze training leert u alles wat u moet weten om uw rol als preventiemedewerker op een goede manier uit te voeren.

De Preventiemedewerker Online Training biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere trainingen:
– De training is volledig online te volgen en kan dus op elk moment en op elke locatie gevolgd worden.
– De training is interactief en praktisch, waardoor u direct aan de slag kunt met het uitvoeren van uw taken als preventiemedewerker.
– De training is speciaal ontwikkeld voor preventiemedewerkers en sluit daarom perfect aan op uw taken en verantwoordelijkheden.
– De training is erkend door het Steunpunt RI&E, wat betekent dat u met het volgen van deze training voldoet aan de wettelijke verplichting voor het opleiden van preventiemedewerkers.

Ben je op zoek naar een E-learning preventiemedewerker?