Over de E-learning Cursus Preventiemedewerker

Ben jij binnenkort Gecertificeerd Preventiemedewerker?

De preventiemedewerker binnen een bedrijf of instelling houdt zich bezig met de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Een vooropleiding voor deze functie is geen wettelijk vereiste. Wel dien je aantoonbaar opgeleid te zijn. Deze E-learning is daarvoor het meest geschikte medium. Gewoon in je eigen tijd en je eigen snelheid. In deze cursus doorloop je de volgende 5 modules:

  • Module 1: Wet- en regelgeving
  • Module 2: Veiligheid- en gezondheid op de werkvloer
  • Module 3: Van geluid tot PBM’s
  • Module 4: Arbodienst en Arbotaken
  • Module 5: Voorlichting en communicatie

Na iedere module worden er een aantal praktijkvragen gesteld. Heb je alle 5 de modules doorlopen en heb je een score van 70% en hoger dan heb je het Certificaat Preventiemedewerker behaald. De duur van cursus is volledig afhankelijk van je eigen snelheid van leren. Dat is het voordeel van E-learning. Je mag er net zo lang en kort over doen als je zelf wilt. Je zou de cursus verspreid over 5 avonden / dagdelen kunnen volgen. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je de lesstof ook daadwerkelijk leert. Het niveau ligt op MBO niveau.

Voor wie

De cursus is geschikt voor iedereen die zich wil laten opleiden tot Preventiemedewerker, maar ook voor andere belangstellenden, die hun kennis willen verbreden.

Vooropleiding

Een vooropleiding is niet vereist. Dit is een cursus die goed te doen is voor iemand die er zich voor inzet. We hebben daarom ook specifiek geen tijdsduur verbonden aan de cursus.

Cursusduur

Wij raden aan dit te verdelen in vijf avonden en iedere keer 1 module en 1 vragenlijst door te nemen.

Kosten

Het tarief voor de cursus is 395,- per cursist.

 

Registreren

Na aanmelding voor de cursus ontvangt u een bevestiging dat u zich voor de cursus hebt geregistreerd. Na betaling kunt u de cursusbrief meteen downloaden om de cursus te starten. Vergeet niet de cursusbrief naar de andere deelnemers te sturen.

Aanbevolen? Definitief! De cursus is al door veel studenten gevolgd en gewaardeerd. We kunnen het niet eenvoudiger maken.

Registreer uw medewerkers nu: meld u aan.

Inloggen: Klik hier